Overslaan en naar de inhoud gaan

Yuki

Als één van de eerste partners in België ging ACCM in zee met het officepakket Yuki. En daar hebben zowel wij, als onze klanten, nog geen spijt van.

U kan uw boekhouding steeds online raadplegen. Op uw smartphone, laptop of tablet of waar ter wereld u ook bent: U heeft altijd inzicht in uw boekhouding en uw cijfers! Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding.

Yuki is erop gericht om de communicatie tussen accountant en ondernemer naar een hoger niveau te tillen. Zowel Yuki als ACCM worden gekenmerkt door de wil om verder te gaan in de automatisatie van uw boekhouding. Samen zijn wij klaar voor de boekhouding van morgen.

Het is vandaag reeds gedaan met uw bankrekeninguittreksels te verzamelen of af te drukken, deze worden dagelijks door uw bank rechtstreeks verzonden naar uw boekhouding. Momenteel zijn we reeds hard bezig om een deel van de aankoopfacturen automatisch te laten aanleveren aan Yuki. Dit alles gebeurt in onderling overleg met uzelf, onze klant.

Werkt u reeds met een facturatieprogramma of een ERP programma? Geen probleem, de kans is groot dat we dit rechtstreeks met Yuki kunnen koppelen, zodat u uw verkoopfacturen automatisch in uw boekhouding zitten. Tijdswinst, maar ook de kans op fouten wordt drastisch verkleind!

Check alle mogelijke koppelingen hier: https://www.yuki.be/be/koppelingen/

 

 

 

Klik op deze foto om een demonstratie-filmpje van yuki te zien: