Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekhouding

Wij geven uw boekhouding een naam die u begrijpt

De boekhouding van uw onderneming is de basis, het fundament van alles wat later volgt.  

Een bewijskrachtige en correcte boekhouding is immers de drijvende kracht achter uw onderneming én uw stok achter de deur, als er ooit problemen komen met de fiscus.

Als ondernemer wilt u natuurlijk in eerste instantie bezig zijn met uw onderneming en laat u waarschijnlijk dit item liever over aan een specialist. Dat begrijpen we bij ACCM!

Anderzijds menen wij, nu nog meer dan vroeger, dat het voeren van uw boekhouding een samenwerking is tussen u als klant en ACCM als deskundige in deze materie.

Beschikt u zelf over een interne boekhouddienst? Of doet u uw boekhouding zelf en zoekt u naar een partner voor de specifiekere zaken? Ook dan kan u zeker bij ACCM terecht. Iedere klant is anders en hierop spelen we graag in.

U kan rekenen op kraakheldere afspraken en een correcte boekhouding.

We hechten ook veel belang aan een regelmatige, persoonlijke bespreking met de bedrijfsleiding aangaande de werkelijke toestand in de onderneming.

 

Zijn er wijzigingen op til in uw onderneming? Piekert u over bijvoorbeeld een kapitaalsverhoging, herstructureringen, kredietaanvraag? Of ligt u wakker over budgetten? Ook hier helpen we u graag mee verder.

 

Of denkt eraan om een zelfstandige activiteit op te starten? Dan kan u zeker bij ACCM terecht voor een verkennend gesprek.

Staat u al een stapje verder en zoekt u nog naar een partner voor uw boekhouding en een financieel plan op te maken? Maak dan zeker een afspraak, zodat we u correct én persoonlijk advies kunnen geven.

 

Michel en zijn team zijn klaar om u bij te staan bij het financiële luik van uw onderneming.