Overslaan en naar de inhoud gaan

Horeca

Fantastisch lekkere diners, prachtige menukaarten en geweldige bediening, kortweg een totale restaurantbeleving. Dit zijn slechts enkele doelen van vele restaurants.

Wij, bij ACCM, vinden het belangrijk dat u de nodige tijd en aandacht hieraan kan besteden, zonder veel te denken aan de administratieve kant van de zaak. Nochtans is een goede én correcte boekhouding het belangrijkste fundament van een mooie winst en een gezonde onderneming.

Weet u wat de termen activa, passiva en resultatenrekening betekenen? Of hoort u het nu in Keulen donderen? In beide gevallen zorgen wij, als accountantskantoor ervoor, dat u niet alleen goed bent met het serveren van maaltijden en dranken, maar dat ook uw cijfers in orde zijn en dat u deze begrijpt.

Met onze ervaring in de horeca, kennis en ervaring in Finance weten we, tot in detail, wat er komt kijken bij de boekhouding van een horecaonderneming. Onze software en rapportering is speciaal aangepast en uitgebreid naar uw horecaonderneming toe.

Een eigen bedrijf in de horeca beginnen, is niet altijd even makkelijk. Daarom is het essentieel dat u op de juiste manier geadviseerd wordt. ACCM staat klaar om u te begeleiden, zodat u kan genieten van een zorgeloze start in de horeca. Wij zijn ook bekend met verschillende soorten valkuilen, kansen en aandachtspunten specifiek voor de horecasector.

Wenst u uw boekhouding uitvoerig correct en compleet te hebben? Neem dan contact met ons op.

Bij ons krijg je het juiste, actuele en specifieke advies. Zo helpen we je in no-time naar een goede start of een beter bedrijfsresultaat, maar vooral wij geven uw boekhouding een naam die u begrijpt.